Antal: 4
Glutenfri. Kan sagtens bages med hvedemel.
Ingredienser
- f.eks 600 g søde kartofler/almindelige kartofler
- boghvedemel
- Fuldkorns rismel
- evt. lidt salt (kan udelades)
Sådan gør du
- Skræl de søde kartofler, skær dem i tern, og kog dem møre i vand.
- Hæld vandet fra og mos/blend kartoflerne, mål op hvor mange dl, mosen fylder.
- Tilsæt tilsvarende antal dl mel. F.eks. ½ boghvedemel og ½ fuldkornsrismel, og rør/ælt det godt igennem.
- Rul dejen ud til pandebrød (selvvalgt størrelse) og bag dem på en tør pande ved middel varme. Regn med at de skal bage 8-10 minutter alt ialt.
- Hold dem varme undervejs med et klæde over.
Noter
Disse pandebrød er bagt som tilbehør til f.eks. en Hummustallerken.
De kan også bruges med andet fyld, eller rulles med hummus. Jeg arbejder videre på "FYLDET" og har ideer til et fyld med svampe, tomater og feta... 😀
De kan også bruges med andet fyld, eller rulles med hummus. Jeg arbejder videre på "FYLDET" og har ideer til et fyld med svampe, tomater og feta... 😀
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!