Antal: 4
Glutenfri ved brug af glutenfri tortillachips / nachoschips, hvilket majschips vel bør være. Tjek det.
Ingredienser
- 2 ps tortillachips (eller lignende)
- 1/2 - 3/4 portion ÅHst (se link sidst i indlægget)
Sådan gør du
- Brug et stort tærtefad. Smør det let med olivenolie eller kokosolie.
- Bred ½ ps. chips ud i fadet og fordel ÅHst over.
- Kom flere chips over og mere ÅHst og bliv ved til alle chips er brugt. Kom godt med ÅHst over sidste lag.
- Bag ved 185 grader varmluft eller 200 grader alm. ovn. i 10-12 minutter, til ÅHsten ser gratineret ud.
- Server med tomatsalsa, guacemole og sojafraiche / sojayoghurt
- Velbekomme
Noter
Alternativt lav nachos i to fade og i knap så tykt et lag, da det er kun det øverste lag ÅHst, som gratineres. Lav en hel portion ÅHst og frys resten, eller brug det på en pizza, tærte, toast eller ligende. Du kan finde Plantepushernes opskrift på ÅHst HER
Du kan finde en opskrift på tomatsalsa HER
Du kan finde en opskrift på guacemole HER
Du kan finde en opskrift på tomatsalsa HER
Du kan finde en opskrift på guacemole HER
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!