Tomatsalsa

Tilbehør til nachos: Gacemole, tomatsalsa og sojayoghurt
Tilbehør til nachos: Guacemole, tomatsalsa og sojayoghurt

Tomatsalsa
Print Recipe
Glutenfri. Kan laves med friske tomater, når de er i sæson.
Tomatsalsa
Print Recipe
Glutenfri. Kan laves med friske tomater, når de er i sæson.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. tomatsalasa
  2. Sauter løg, hvidløg og chili ved meget lav varme i olivenolie, med salt og peber i 8-10 minutter, til løgene er klare og bløde. De må ikke være brune.
    Tomatsalsa
  3. Tilsæt tomater, paprika,chiliflager, oregano, balsamicoeddike og rosiner. Bring hele molevitten i kog. Skru ned for varmen, og lad ketchuppen simre i 30-35 minutter, til den er blevet tyk og dejlig.
  4. Anvendes som tilbehør til nachos, som pizzasauce eller som dressing i en durumrulle med falafler.
    Tomatsalsa
  5. Holder 5-6 dage i køleskabet i et rent , evt. skoldet glas. Tåler fint at blive frosset.
Recipe Notes

Smag på chilien, når du renser den, og bestem selv, hvor hot din tomatsalsa skal være 🙂
Rester af tomatsalsa fungerer super som tomatsauce på en pizza.

Kommentér

Navigate