Antal: 4
Opskriften er fundet på bloggen "Mia Sommer"
Ingredienser
- 1 ds kidneybønner (eller 300g hjemmekogte)
- 40 g soltørrede tomater (skåret i stykker og lagt i blød i olien)
- 2 spsk olivenolie (kommes ved de soltørrede tomater)
- 20g g løg (ca 1/4 løg)
- 2 spsk citronsaft/citrusuniversal
- godt med friskkværnet peber
Sådan gør du
- Skær de soltørrede tomater i stykker og læg dem i blød i olien lidt tid. Hæld vandet fra kidneybønnerne, hvis du bruger bønner fra dåse. Blend alle ingredienser grundigt og smag til med salt og peber.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!
2 Comments
Hej Helle.
Skal det opfattes således at de soltørrede tomater ikke skal være dem der ligger i olie i glas?
Mvh.
Dejligt spørgsmål 🙂
Jeg har bare altid soltørrede tomater “natural”, og de er ret tørre.
Du kan sagtens bruge soltørrede tomater, som ligger i olielage, og så kan du selvfølgelig bruge dem direkte.
De to spsk olivenolie høre til i opskriften, og kan kommes i postejen alligevel, medmindre du vælger at bruge olie fra tomaterne.
Kærlig hilsen
Helle 😀