Kidneybønne postej

Kidneybønne postej

Kidneybønne postej

Ret: Frokost, Pålæg, Postej
Opskriften er fundet på bloggen "Mia Sommer"

Ingredienser

  • 1 ds kidneybønner (eller 300g hjemmekogte)
  • 40 g soltørrede tomater (skåret i stykker og lagt i blød i olien)
  • 2 spsk olivenolie (kommes ved de soltørrede tomater)
  • 20g g løg (ca 1/4 løg)
  • 2 spsk citronsaft/citrusuniversal
  • godt med friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skær de soltørrede tomater i stykker og læg dem i blød i olien lidt tid. Hæld vandet fra kidneybønnerne, hvis du bruger bønner fra dåse. Blend alle ingredienser grundigt og smag til med salt og peber.
    Kidneybønnepostej
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

2 Comments

  1. Hej Helle.

    Skal det opfattes således at de soltørrede tomater ikke skal være dem der ligger i olie i glas?

    Mvh.

    • Helle Reply

      Dejligt spørgsmål 🙂

      Jeg har bare altid soltørrede tomater “natural”, og de er ret tørre.
      Du kan sagtens bruge soltørrede tomater, som ligger i olielage, og så kan du selvfølgelig bruge dem direkte.
      De to spsk olivenolie høre til i opskriften, og kan kommes i postejen alligevel, medmindre du vælger at bruge olie fra tomaterne.

      Kærlig hilsen
      Helle 😀

Kommentér

Opskrift Vurdering




Navigate