Mynteærter

Mynteærter

Mynteærter

Ret: Tilbehør
Mynteærter er dejlig grønt tilbehør til varme retter. Fungerer også fantastisk som tilbehør til frokostbordet til diverse smørepålæg og i madpakken.

Ingredienser

  • 1 ps frosne ærter (4-500g)
  • 1 rødløg (skåret i små tern)
  • 1 håndfuld frisk mynte (hakket)
  • salt og peber
  • ekstra jomfruolivenolie

Sådan gør du

  • Svits løgene nogle minutter i olivenolie for middel varme
  • Tilsæt en pose frosne ærter, hakket mynte og salt og peber. Rør rundt nogle minutter.
  • Læg låg på gryden, og lad ærteblandingen simre ved svag varme 15-20 minutter eller længere, rør ind imellem i blandingen . Smag til med ekstra salt og peber om nødvendigt.
  • Ærterne kan laves med oregano i stedet for mynte.
    Mynteærter
  • Mynteærterne er nu klar til at bruge som pynt på en lagtærte.
    Mynteærter til lagtærtepynt
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Kommentér

Navigate