Mangochiagrød

Mangochiagrød

Mangochiagrød

Ret: Grød, Morgenmad
Keyword: Glutenfri
Glutenfri ved brug af glutenfri granola

Ingredienser

  • 1 moden mango (200-400g mangokød)
  • limesaft af ½ lime
  • dl mandelmælk (eller anden plantemælk)
  • 1 dl sojayoghurt (eller anden planteyoghurt)
  • 4-5 spsk chiafrø

Sådan gør du

  • Blend mango, limesaft, mandelmælk og yoghurt til en mangosmoothie.
  • Rør chiafrø i smoothien.
  • Fordel i portionsglas og sæt i køleskabet natten over.
  • Spises med granola

Noter

Erstat evt. mango med jordbær og lav en rød jordbærchiagrød.
Du kan finde en opskrift på granola HER
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Kommentér

Opskrift Vurdering




Navigate