Granola

Granola
Granola

Granola
Print Recipe
Opskriften er stærkt inspireret af Green Kitchen Stories, de laver en version, hvor de kommer tørrede spiselige blomster i. Granola er glutenfri, hvis du vælger glutenfri havregryn + boghvedeflager, hirseflager og andre glutenfri flager. Giver en pæn stor portion.
Granola
Print Recipe
Opskriften er stærkt inspireret af Green Kitchen Stories, de laver en version, hvor de kommer tørrede spiselige blomster i. Granola er glutenfri, hvis du vælger glutenfri havregryn + boghvedeflager, hirseflager og andre glutenfri flager. Giver en pæn stor portion.
Ingredienser
Grundingredienser
Til ristning
Tørrede bær
Antal personer:
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 180 grader. Læg et stykke bagepapir på en bageplade.
  2. Bland alle grundingredienserne i en stor skål.
  3. Smelt kokosolie sammen med sødemiddel i en stor gryde. Kom grundingredienserne i og bland godt rundt, så alt har fået olie og sødemiddel.
    Granola
  4. Bred granolablandingen ud på bagepapiret og rist den i ovnen i 15-20 minutter. Vend rundt i blandingen med en træske et par gange undervejs, så den ikke brænder på.
    Granola
  5. Tag den ud af ovnen og lad den køle af, inden den blandes med den tørrede frugt/bær
    Granola
  6. Opbevar granolaen i et tætsluttende glas ved stuetemperatur. Den kan holde sig mindst en måned. I viste glas har jeg lavet dobbelt portion 🙂
    Granola
Recipe Notes

Bruges som drys f.eks på planteyoghurt med frugter og bær.
Smager fantastisk og herhjemme har vi ikke haft granola til en måned - den er spist længe før 🙂

Kommentér

Navigate