Julekort 2021

Mit julekort i år er med rigtig levende nisser og med dejlig julestemning både i billeder og lyd. Min søster, Mette Renbo(ældstenissen på billedet) har skrevet og udgivet sin første julesang. Det er mine to niecer, Josefine og Nicoline, som synger i kor. Josefine har klippet en skøn video fuld af julestemning til sangen. Videoen viser vores juls ophav, dvs jeg lander midt i min barndoms jul, når jeg ser videoen og lytter til sangen. Der er havregrynskugler, æbleskiver, risengrød, min mors hjemmestrikkede nisser, min mors voksdug, min mors juleglas og min egen lillesøster med nissehue….. 😀

Julen står på spring:

Jeg håber, I vil tage godt imod dette anderledes julekort, og at det vil bidrage med ekstra julestemning 🙂

“Alting er foranderligt, julen den består” 
Mon ikke mange, som har skiftet til en vegansk livsstil, hvor alt er forandret, har følt sig ramt af, når julen kommer bragende på trods. Hvad stiller man op? Kan man skabe en hyggelig juleaften for alle?
Bare rolig – har jeg lyst til at sige – man må dog acceptere nogle famlende juleforsøg på vejen mod nye juletraditioner. Men det er absolut muligt at skabe en dejlig jul med alt, hvad dertil høre.

Min mand og jeg er heldige, at alle i vores nære familie er enige om at kunne nyde og værdsætte en vegansk julemiddag samt andre juleforandringer f.eks. mængden og typen af gaver  m.m. Langt fra alle er så heldige og kæmper måske med flere kostretninger og manglende forståelse for hinanden. Det kan være en god ide at huske, som der synges i sangen, “at det vi gør i år, bliver et minde næste år”. Vi må prøve at bestræbe os på at favne det svære med varme og kærlighed. Vi må finde en tro på, at vi vokser med opgaven.

Veganermors Veganske Tærter
Få min e-bog!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få Veganermors Veganske Tærter

Invalid email address
Der kan gå lidt tid, før du får mails (bekræftelse + download link). 
Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. 

Det er vores 7. jul med vegansk julemad. Og vi er helt landet i, at vi igen har en solid juletradition, som “står på spring” til at blive udfoldet. Vi er enige om maden, en forret med rødbedetartar, en hovedret med julepie, hasselback søde kartofler, svampesovs, to slags kålsalater og en dessert med Tiramisu. Maden smager for hvert år mere og mere af jul. Du kan se sidste års julemenu HER.  Juletræet består af en hjemmelavet træstamme, som vi sætter friske grene i hvert år og pynter, som et almindeligt juletræ. Gaverne er købt i genbrug, oplevelser eller ting, der kan spises. Sangene er alle de kendte julesange, og sønnerne og deres far leverer livemusik til.

Med dette julekortet vil jeg gerne takke for året, som er gået, og ønske alle besøgende på “Veganermor.dk”

En rigtig glædelig jul
og et godt nytår!

Jeg glæder mig til 2022, som jeg har mange og positive forventninger til. Nu vil jeg pakke computeren væk og nyde nærværet med min familie i julen og nytåret og så “ses” vi igen i 2022.

Kommentér

Navigate