Foodprep til weekendens madpakker

Jeg har brugt 1½ time denne torsdag morgen på at foodpreppe madpakkefyld til min kommende arbejdsweekend. Jeg skal nemlig arbejde fredag, lørdag, søndag, og sidste søndags forberedelser af hummus, falafler og grønt er ved at være spist. Jeg kan ikke forestille mig en hel weekend på arbejde uden en sund og energifyldt frokost. Det kommer alle her i huset til gode, at jeg er så glad for frisklavet og farverig mad. Vi har et fælles mål om dagligt at runde det anbefalede minimum på 600g grønt, bær og frugt, og bonus ved foodprepping er, at når det grønne tilbehør er klargjort og lige til at komme i madpakken, så kommer vi det i madpakken. Food prepping får os til at spise mere grønt.
Hvilket giver super god energi både i dag, hvor jeg føler mig GO’ og i weekenden, når det skal spises 😀

Foodprepping
Hvordan ser det ud, hvis tærterne er forrest på billedet?

1½ times arbejde er jo egentlig ikke så galt.
Jeg ser det som en investering i min arbejdsenergi og arbejdsglæde.
Jeg har så godt nok også bygget et lille bjerg af opvask. Men det ved jeg, min mand vil hjælpe mig med at bestige i aften – hvilket er fair nok, da hans fri-weekends frokoster også er sikret  😉
Og.. så er der jo også lige det med at få taget det rigtige billede til bloggen – det kan godt tage lidt tid. Som regel skal flere muligheder afprøves og vurderes 🙂

Foodprepping
Eller måske bagerst?

Det har jeg foodpreppet:

Små ærtetærter. Jeg har været heldig at finde små tærteforme i forskellige genbrugsbutikker, og nu har jeg otte små forme. Størrelsen svarer fint til en portionsstørrelse, og tærten kan nemt tages ud af formen og pakkes i madkassen. Jeg kunne selvfølgelig lige så godt have lavet en stor tærte og skåret et stykke til madpakken, men jeg synes, de små tærter er så søde.
Rent praktisk passer det faktisk med, at jeg kan lave dej og fyld, som jeg plejer til min tærteform  på 30cm og fordele det ud i de 8 små forme.
Herudover har jeg klargjort gulerødder, glaskål, jordskokker, rød snackpeber og palmekål.

Veganermors Veganske Tærter
Få min e-bog!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få Veganermors Veganske Tærter

Invalid email address
Der kan gå lidt tid, før du får mails (bekræftelse + download link). 
Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. 
Vegansk ærtetærte
Glutenfri, hvis tærtebunden laves glutenfri (Link til tærtebund i opskriftnoten)
Fyldet passer til et stort tærtefad på 28-30cm
Se opskriften
Vegansk ærtetærte

Det er mit håb, at jeg med denne deling kan inspirere til en gang foodprepping i weekenden. Måske med tærte og grønt tilbehør, eller hvad du lige har lyst til. Det starter nemlig ugen så godt  🙂

Kommentér

Navigate