Antal: 4
Glutenfri, inspireret af bloggen "Vanløse Blues", der bliver ca 8 belgiske vafler.
Ingredienser
- 2 små bananer
- 2 dl plantemælk (soja-, mandel- eller anden plantemælk)
- 2 dl kikærtemel (kan erstattes af andre meltyper(boghvede, rismel eller andet))
- 2 spsk peanutbutter
- ½ tsk vaniljepulver
- 1 tsk bagepulver
- evt. 1 spsk ahornsirup
Sådan gør du
- Blend banan, plantemælk og peanutbutter sammen, til det er jævnt og cremet.
- I en skål blandes alle de tørre ingredienser sammen.
- Hæld den våde blanding i skålen med den tørre blanding, og rør det sammen til en tyk og jævn dej.
- Tænd for vaffeljernet, og vent på at lampen lyser grønt.
- Hæld lidt over ½ dl på hver plade. Luk låget i, og bag vaflerne til lampen igen lyser grønt.
- Tag vaflerne ud med en gaffel eller et lille trægrillspyd, og gentag proceduren, til der ikke er mere dej tilbage.
- Server f.eks. med banan is og sommerfrugt
Noter
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!