Vegansk bananis

Bananis
Bananis

Vegansk bananis
Print Recipe
Gluten og sukkerfri. Bananerne er det bærende element i bananisen og det, der gør isen sød og softice-agtig. Så der skal være mest banan. Frugt og bær kan varieres efter smag.
Vegansk bananis
Print Recipe
Gluten og sukkerfri. Bananerne er det bærende element i bananisen og det, der gør isen sød og softice-agtig. Så der skal være mest banan. Frugt og bær kan varieres efter smag.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Frys bananerne i skiver lagt i et lag i en frysepose. Skal fryses senest dagen før og kan fryses i god tid. Bananerne kan med fordel være overmodne. Så indeholder de nemlig mere sødme.
    Bananer til at fryse
  2. Desserten laves kort før, den skal serveres.
  3. Skræl og skær mango i tern. (Kan gøres i god tid)
  4. Tag bananer og bær op af fryseren og lad dem tø 5-10 minutter
    Frugt og bær til bananis
  5. Kom al frugt og bær i en blender og tilføj lidt mandelmælk. Blend og tilføj evt. mere mælk, til blenderen får fat. Stop blenderen og tryk frugten ned nogle gange, hvis det er nødvendigt.
  6. Når det hele er ensartet blendet, er isen klar til servering.
    Bananis på desserttallerken
Recipe Notes

Beregn 1-2 bananer pr person og juster det øvrige frugt og bær derefter. Til tapas beregner jeg mindre, og hvis det er en selvstændig dessert, og hvis det er vores unge voksne børn, som jeg serverer for, så laver jeg kæmpe meget, og der bliver altid spist op 🙂 Prøv dig frem.

Kommentér

Navigate