Indisk Curry

Indisk curry

Indisk Curry

Ret: Hovedret
Keyword: Glutenfri
Antal: 4
Glutenfri. Opskriften er med inspiration fra bloggen Cathrineyoga.dk.

Ingredienser

  • 700 g søde kartofler
  • 1 rødløg
  • 1 spsk jomfrukokosolie
  • 1 ds økologiske hakkede tomater
  • 2 spsk karrypasta
  • ½ spsk urtebouillon (uden salt)
  • 1 ds. kikærter
  • 1 ds kokosmælk
  • ca. 5 cm frisk ingefær
  • 1 rød chilli
  • 200 g frisk spinat (eller optøet frossen spinat)
  • ½ lime (saften)
  • salt og peber
  • Tilbehør ris, quinoa (eller pandekager ;))

Sådan gør du

  • Skyl kartoflerne grundigt og skær dem i mindre stykker. Snit et rødløg, og hak chili og ingefær fint.
    Ingredienser til indisk curry
  • Steg de søde kartofler i en gryde med olie, til de får en lysebrun farve.
  • Tilsæt rødløg, chili og ingefær til gryden sammen med hakkede tomater, boullion, karrypasta og kikærter.
  • Lad retten simre til kartoflerne og kikærterne er blevet bløde. Tjek ved at stik en gaffel i kartoflerne.
  • Tilsæt kokosmælk og spinat, og smag til med salt.
    Indisk curry
  • Varm retten godt igennem og tilsæt saften af ½ lime til sidst.
    Indisk curry
  • Serveres som fyld i pandekager, ledsaget af en frugtsalat til bestående af 2 æbler, 2 appelsiner, en lille håndfuld rosiner og hakkede hasselnødder.
    Pandekager med indisk curry

Noter

Retten kan helt sikkert også serveres med ris eller quinoa og f.eks. dampet broccoli eller en kålsalat til.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Veganermors Veganske Tærter
Få min e-bog!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få Veganermors Veganske Tærter

Invalid email address
Der kan gå lidt tid, før du får mails (bekræftelse + download link). 
Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. 

Kommentér

Opskrift Vurdering




Navigate