Bagte marinerede rødbeder

 

Veganermors Veganske Tærter
Få min e-bog!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få Veganermors Veganske Tærter

Invalid email address
Der kan gå lidt tid, før du får mails (bekræftelse + download link). 
Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. 
Bagte marinerede rødbeder

Bagte marinerede rødbeder

Ret: Tilbehør
Antal: 4
Tilbehør til postej og paté m.m.

Ingredienser

  • 4 rødbeder
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 spsk citronsaft/citrusuniversal
  • 1 spsk æblecidereddike
  • lidt salt

Sådan gør du

  • Skrub rødbederne og bag dem med skræl ved 200 grader i 45-60 minutter. Til de er møre.
  • Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle lidt af.
  • Pil skrællen af rødbederne.
    Bagte rødbeder
  • Skær dem i stave eller skiver efter kokkens humør
    Bagte marinerede rødbeder
  • Bland dressingen, kom den ved rødbederne og bland godt.
    Bagte rødbeder
  • Opbevares i lukket glas i køleskab
    Bagte marinerede rødbeder

Noter

Her udnyttes rødbedens egen sødme, og der er ikke tilføjet sukker/sirup
Holbarhed - formentlig en uges tid? 🙂
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

2 Comments

  1. Hvordan tester du om de er møre nok til at tage dem ud af ovnen?

    • Helle Reply

      Hej Kasper
      Jeg tester, om rødbederne er møre ved at stikke i dem med spidsen af en urtekniv eller en gaffel. De skal føles bagte, dvs kniven skal nemt kunne stikkes ind i rødbeden – selvfølgelig efter, hvor meget “bid”, man bryder sig om, der er i rødbeden, når man spiser den 😀

Kommentér

Opskrift Vurdering




Navigate