Svampestuvning til lagtærte

Svampestuvning til lagtærte

Svampestuvning til lagtærte

Ret: Tærte
Ved lagtærte med 3 bunde tilføjes evt. 200g frossen spinat til svampestuvningen.

Ingredienser

  • 1 stort løg (finthakket)
  • 400 g svampe (grofthakkede)
  • 2 fed hvidløg (hakket fint)
  • 1 håndfuld frisk persille (finthakket)
  • 30 g pinjekerner (grofthakket)
  • 1 dl plantefløde (eks. soja- eller mandelfløde)
  • 4 spsk gærflager
  • 3 spsk Tamari (soja)
  • Friskkværnet peber
  • evt. mere salt
  • (200 g frossen spinat ( (OBS ved 3-lags lagtærte))

Sådan gør du

  • Kom løg, champignon og tamari soja på en pande og svits det sammen, til væden fra svampene næsten er fordampet fra panden.
  • Kom hvidløg, persille og pinjekerner (evt spinat ved lagtærte med 3 bunde) ved og steg dem med i yderligere et par minutter.
    Svampefyld til portobellosvampe
  • Kom nu sojafløde og gærflager i og smag til med peber og evt. mere salt. Konsistensen af fyldet er som en "tyk" sovs.
    Svampefyld til portobellosvampe
  • Nu er stuvningen klar til at blive anvendt som lagtærtefyld.
  • Ved 3 lags lagtærte
    Svampe-spinatstuvning til lagtærte
  • Ved 4 lags lagtærte
    Svampestuvning til lagtærte
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Kommentér

Opskrift Vurdering




Navigate