Solsikkepesto

Solsikkepesto

Solsikkepesto

Ret: Pålæg, Pesto
Keyword: Glutenfri
Glutenfri. Der bliver et stort glas, eller som illustreret 2 mindre 🙂 Opskriften er fra bogen "vegansk bagebog" af Mekto Ganic

Ingredienser

  • 2 dl solsikkekerner (lagt i blød natten over)
  • ½ dl vand
  • 4 spsk ekstra jomfruolivenolie (eller rapsolie)
  • 3-4 spsk citronsaft/citrusuniversal
  • 1 håndfuld frisk (timian eller 1 spsk tørret)
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • lidt friskrevet ingefær
  • 1 knivspids urtesalt

Sådan gør du

  • Skyl solsikkekerner og blend det hele sammen.
    solsikkepesto
  • Kom i rene glas med tætsluttende låg, og sæt på køl.
    solsikkepesto

Noter

kan holde sig en uge i køleskab.
Kan fryses.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Kommentér

Opskrift Vurdering




Navigate