Orientalske grøntsager på grill

Veganske grillerier

Orientalske grøntsager på grill

Ret: Grill, Tilbehør
Med inspiration fra bogen "Glæsels grillerier"

Ingredienser

  • 1 Broccoli (i små buketter)
  • 1 gul peberfrugt (i strimler)
  • 1 rød peberfrugt (i strimler)
  • 3 store gulerødder (i ca 1cm tykke stænger)
  • salt

Orientalsk marinade

  • 1 spsk agavesirup/ahornssirup
  • ½ spsk reven frisk ingefær
  • 1 fed presset hvidløg
  • 3 spsk Tamari (sojasauce)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamicoeddike

Sådan gør du

  • Kog broccoli og gulerødder i letsaltet vand i 2-3 minutter. Hæld vandet fra med det samme og skyl grøntsagerne i koldt vand.
  • Peberfrugterne renses og skæres i strimler og blandes med broccoli og gulerødder.
  • Bland alle ingredienserne til dressingen og kom den over grøntsagerne. Bland godt og lad dem marinere i køleskabet 1 time. Rør i den en gang i mellem.
    Grøntsager i orientalsk marinade
  • VED GRILLEN: Stil grøntsagsbakken over den direkte varme i 6-8 min. Grøntsagerne vendes et par gange undervejs.
  • Velbekomme
    Orientalske grøntsager

Noter

Fantastisk tilbehør f.eks. til grillede fyldte portobellosvampe
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Kommentér






Navigate