Omvendt morgenmad

Omvendt morgenmad

Omvendt morgenmad

Ret: Morgenmad
Keyword: Glutenfri
Antal: 2
Glutenfri ved brug af glutenfri havregryn og andre flager. Opskriften er fundet i bogen "Green Kitchen Smoothies" Portionen rækker til 4 mellemstore glas eller 2 store, som illustreret. Den uristede mysli kan laves som en blanding af finvalsede havregryn, frø og kerner, tørret frugt, andre "flager", kokosmel(el flager), kanel, stødt ingefær eller kardemomme. Køb evt. en færdiglavet mysli. Hvis du kun bruger havregryn, smager det sikkert også godt.

Ingredienser

Til bær- og spinatsmoothie

  • 1 moden banan ( skrællet)
  • 1 håndfuld spinat (frisk eller frosset)
  • 75 g jordbær (friske eller frosne)
  • 75 g blåbær (frosne)
  • ½ tsk stødt kardemomme
  • dl usødet plantemælk

Til bund og top

  • 150 g mysli
  • 3-4 dl planteyoghurt (naturel)
  • lidt hakket frugt og nødder (efter eget valg)

Sådan gør du

  • Hak bananen groft og kom den i blenderen med resten af ingredienserne til smoothien. Kør dem på høj hastighed, til drikken er helt glat.
  • Fordel myslien i fire mellemstore glas eller to store glas (som vist på fotoet). Fordel yoghurt over myslien i hvert glas. Hæld smoothie ovenpå og drys med hakket frugt evt. nødder og server.
  • Velbekomme
    Omvendt morgenmad

Noter

Denne morgenmad er helt vildt lækker 🙂
Jeg har planer om at inkludere små omvendte morgenmadsglas i min næste brunchmenu, som dog ikke er planlagt endnu 😉
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Kommentér






Navigate