Blandet grønkåls- og rødkålssalat

Grønkåls- og rødkålssalat

Blandet grønkåls- og rødkålssalat

Ret: Salat, Tilbehør
Keyword: Glutenfri
Glutenfri. Du kan eventuelt vælge andre ingredienser til salaten - efter lyst og køleskab

Ingredienser

  • 200 g grønkål (fintsnittet)
  • 200 g rødkål (fintsnittet)
  • 200 g gulerødder (groftrevet)
  • 1 æble (i små tern)
  • 10 tørrede abrikoser (i små tern)
  • 30-60 g pinjekerner (ristede eller andre nødder grofthakkede)

Dressing

  • 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • 2 spsk citronsaft/citrusuniversal
  • 2 spsk vand
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk agavesirup/ahornsirup (eller anden sirup)
  • lidt salt

Sådan gør du

  • Ingredienser til grønkåls-rødkålssalat
  • Bland alle ingredienser i en stor skål
    Grønkål
  • Grønkål, rødkå
  • + gulerod
  • grønkåls-rødkålssalat
  • Lav dressingen, kom den på salaten og bland det hele godt.
    GrønKåls- og rødkålssalat
  • Server til frokost, til varm ret eller til en suppe.
    Grønkåls-rødkålssalat og hokkaidosuppe

Noter

Rester holder flere dage i køleskabet og er fremragende i madpakken 🙂
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Kommentér






Navigate