Ærtespread

ærtespread

Ærtespread

Ret: Frokost, Pålæg
Opskriften er fundet på bloggen "Månebarnet"

Ingredienser

  • 300 g optøede ærter
  • ½ dl solsikkekerner
  • 2 spsk tahin
  • ½ tsk havsalt
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 1 knivspids karry
  • 2 spsk citronsaft/citrusuniversal
  • 1 fed presset hvidløg
  • Masser friskværnet peber
  • Evt et par spsk koldt vand (til justering af konsistens)

Sådan gør du

  • Alle ingredienser blendes til en smuk lysegrøn spread, som kan nydes på rugbrød med tomatskiver.
    ærtespread
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

3 Comments

    • Helle Reply

      Hej Maja
      Ærtespread som tærtefyld – Det var jeg aldrig selv kommet på 🙂
      Det må jeg prøve en dag. Har du mini-tærteforme?
      Tak fordi du deler den ide, og tak for ros 😀
      Kærlig hilsen Helle

Kommentér

Navigate