Veganske sortbønnebrownies

Veganske sortbønnebrownies

Veganske sortbønnebrownies

Ret: Kage
Keyword: Glutenfri
Antal: 4
Glutenfri. Med inspiration fra bloggen Neohippie.

Ingredienser

  • 300 g kogte sorte bønner (eller en dåse (250g))
  • 2 dl peanutbutter
  • 1 dl ahornsirup (eller anden sirup)
  • 3 spsk kakao
  • ½ tsk bagepulver
  • ½-1 dl vand (evt. aquafaba (kikærtevand))
  • 100 g mørk chokolade + 50 g til pynt (min. 70%)
  • 50 g hasselnødder (grofthakkede)

Sådan gør du

  • Blend/stavblend sorte bønner, peanutbutter, ahornsirup, kakao og bagepulver sammen. Tilsæt evt. lidt vand, hvis massen er for sej at blende.
    Sortbønnebrownies
  • Vend chokolade og nødder i bønnedejen.
  • Hæld dejen i et usmurt kagefad på ca. 20×30 cm (hvis du har et fad, som nemt brænder på, kan du beklæde det med bagepapir først).
  • Fordel dejen, evt. med en kniv 🙂
    Sortbønnebrownies
  • Bag i 30-35 min. ved 200 grader / 185 grader varmluft
  • Lad køle af. Hvis du vil gøre den ekstra appetitlig at se på, kan du smelte 50 g. mørk chokolade og hælde i streger ud over kagen, inden du skærer den.
    Sortbønnebrownies
  • Server evt. med frugt, eller endnu bedre bananis og frugt 🙂

Noter

Du kan finde en opskrift på bananis HER
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Veganermors Veganske Tærter
Få min e-bog!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få Veganermors Veganske Tærter

Invalid email address
Der kan gå lidt tid, før du får mails (bekræftelse + download link). 
Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. 

3 Comments

  1. Mie Andersen Reply

    5 stars
    endnu en gang mange tak for inspiration og lækker opskrifter

  2. Hej veganermor. Vi er simpelthen SÅ nysgerrige på, hvilken betydning de smukke flag i kagen har? God vegansk weekend til dig og fred på jord

    • Helle Reply

      Hej Maria
      Det blå,grønne og hvide flag er små “veganer flag”, som jeg selv har klippet og klistret på tandstikkere 🙂
      Jeg har ikke flere små rød-hvide fødselsdagsflag… og ja, så var det oplagt at lave veganerflag.
      Kærlig hilsen Helle

Kommentér

Opskrift Vurdering




Navigate