Antal: 4 -6
Opskrift fra bogen "Optimalt immunforsvar" af Joel Fuhrman
Ingredienser
- 800 g friske tomater i tern (eller 2 ds. hakkede tomater)
- 1-2 Broccoli (4-500g i små buketter/stykker)
- 2-3 løg (300g) (Hakket)
- 6 dl majs (fra frost eller dåse)
- 1,2 dl tørrede gojibær ((1ps fra Urtekram))
- 2 store squash (i terninger)
- 1 håndfuld bladgrønt (Hakket spinat, palmekål, grønkål eller lignende )
- 2-3 milde chilier (finthakket (mindre hvis de er stærke))
- 2-3 tsk stødt chili
- 2 tsk stødt spidskommen
- 3 fed hvidløg (finthakket)
- 300 g kogte kidneybønner (eller en dåse)
- 300 g kogte pintobønner (eller en dåse / alternativt andre bønner eller kikærter)
Sådan gør du
- Vask og tilbered grøntsagerne. Kom dem i en stor gryde.
- Lad alle ingredienser simre under låg i 20-30 minutter bortset fra de kogte bønner eller dåsebønner. Tilsæt bønnerne og varm det igennem.
- Server med en skive godt brød til
Noter
Jeg tilføjer bladgrønt til Fuhrmans opskrift - dette kan udelades.
Fuhrman bruger hverken olie eller salt i sine opskrifter - lidt spooky - men retten kan bære det.
Vi laver den, som Fuhrman anbefaler. Du vælger selvfølgelig selv, om den skal saltes 🙂
Jeg servere et godt fuldkornsbrød til retten.
Fuhrman bruger hverken olie eller salt i sine opskrifter - lidt spooky - men retten kan bære det.
Vi laver den, som Fuhrman anbefaler. Du vælger selvfølgelig selv, om den skal saltes 🙂
Jeg servere et godt fuldkornsbrød til retten.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!