Antal: 4
Opskriften er fundet hos Kostakademiet.
Ingredienser
- ½ kg rødbeder
- 10 cm peberrod (friskrevet)
- 2 dl sojayoghurt
- 2 spsk citronsaft/citrusuniversal
- 1 spsk ahornsirup (eller anden sirup)
- salt
Sådan gør du
- Dryp rødbederne med olie og drys med salt og bag dem med skræl i en 180 grader varm ovn ca. 40 minutter, til de er møre. Lad dem stå lidt og pil skrællen af.
- Skær rødbederne i skiver. Bland peberrod med sojayoghurt, ahornsirup og citronsaft og krydder med salt og peber.
- Læg peberrodscremen på rødbedeskiverne.
- Pynt evt. med granatæblekerner eller bredbladet persille.
Noter
Jeg har kun lavet disse rødbeder en gang og serveret dem til suppe med brød og pesto til.
Jeg tænker rødbederne kan have en bred anvendelse; serveres på et frokostbord og serveres som tilbehør til varm mad som pateer, postejer, grøntsagsbøffer og meget andet 🙂
Jeg tænker rødbederne kan have en bred anvendelse; serveres på et frokostbord og serveres som tilbehør til varm mad som pateer, postejer, grøntsagsbøffer og meget andet 🙂
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!