Rødbeder med peberrodscreme

Rødbeder med peberodcreme

Rødbeder med peberrodscreme

Ret: Salat, Tilbehør
Antal: 4
Opskriften er fundet hos Kostakademiet.

Ingredienser

  • ½ kg rødbeder
  • 10 cm peberrod (friskrevet)
  • 2 dl sojayoghurt
  • 2 spsk citronsaft/citrusuniversal
  • 1 spsk ahornsirup (eller anden sirup)
  • salt

Sådan gør du

  • Dryp rødbederne med olie og drys med salt og bag dem med skræl i en 180 grader varm ovn ca. 40 minutter, til de er møre. Lad dem stå lidt og pil skrællen af.
  • Skær rødbederne i skiver. Bland peberrod med sojayoghurt, ahornsirup og citronsaft og krydder med salt og peber.
  • Læg peberrodscremen på rødbedeskiverne.
  • Pynt evt. med granatæblekerner eller bredbladet persille.

Noter

Jeg har kun lavet disse rødbeder en gang og serveret dem til suppe med brød og pesto til.
Jeg tænker rødbederne kan have en bred anvendelse; serveres på et frokostbord og serveres som tilbehør til varm mad som pateer, postejer, grøntsagsbøffer og meget andet 🙂
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Veganermors Veganske Tærter
Få min e-bog!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få Veganermors Veganske Tærter

Invalid email address
Der kan gå lidt tid, før du får mails (bekræftelse + download link). 
Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. 

Kommentér

Opskrift Vurdering




Navigate