Kikærtepandekager

Kikærtepandekager

Kikærtepandekager

Ret: Pandekager
Keyword: Glutenfri
Antal: 4
Glutenfri. Ca. 12 stk. Opskriften er fundet i "Green Kitchen Stories" du kan med fordel udskifte 2 dl af vandet i pandekagerne med aqafaba, som er det vand kikærterne er kogt i. Aquafaba har nogle egenskaber, der minder om æggehvide.

Ingredienser

  • 250 g kikærtemel
  • 1 tsk salt
  • 6 dl koldt vand (udskift evt 2 dl vand med aquafaba)
  • kokosolie (til bagning.)

Sådan gør du

  • Sigt kikærtemel og salt ned i en stor skål.
  • Hæld vandet i, pisk dejen sammen, og lad den trække i køleskabet 30 minutter. Tilbered fyldet imens.
  • Tag dejen ud af køleskabet og pisk lidt i den.
    Pandekagedej
  • Smelt lidt kokosolie på en slip let pande og kom ca 1 dl pandekagedej på. Bag ved medium varme. Kikærtepandekager er meget nemme at bage, hvis man lige lader dem blive lidt gyldenbrune på undersiden, før man vender dem.
    kikærtepandekager
  • Billedet svarer til en dobbelt portion. Hold dem varme ved at lægge et stykke madpapir og en rent håndklæde over, hvis du skal vente på at fyldet bliver klar.
    Kikærtepandekager
  • Server f.eks. fyldt med indisk curry
    Pandekager med indisk curry

Noter

Du kan finde en opskrift på indisk curry HER
Kikærtepandekager kan også bruges som en brunchret med svampefyld. De kan finde en opskrift HER
Pandekagerne er bedst på dagen, bliver lidt tørre ved at blive gemt. Men prøv 🙂
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Veganermors Veganske Tærter
Få min e-bog!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få Veganermors Veganske Tærter

Invalid email address
Der kan gå lidt tid, før du får mails (bekræftelse + download link). 
Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. 

Kommentér

Opskrift Vurdering




Navigate