Antal: 4
Super enkel konfekt og næsten sund 🙂 Glutenfri.
Ingredienser
- 100 g dadler (friske eller tørrede)
- 150 g mandler (finthakkede)
- 1 spsk kakao
- 1/4 tsk vaniliepulver
- evt lidt vand
- evt kokosmel, lakridspulver ol (til at rulle kuglerne i.)
Sådan gør du
- Alle ingredienser blendes sammen. Hvis massen synes tør, så gør vand underværker - kom kun lidt i af gangen.
- Rul daddelmassen til kugler, og viôla, så er de klar. Daddelkuglerne bliver mere faste, når de har været i køleskabet.
- Kuglerne smager godt, som de er. Men de kan også rulles i kokos, lakridspulver, hakkede nødder el. lignende. Kræver måske så lidt ekstra vand. Prøv dig frem.
- Her med lakridspulver og uden drys.
- Server evt. daddelkuglerne sat på frugtspyd med forskellig sommerfrugter og bær.
- Spyddene kan sættes fast i et stykke vandmelon, hvilket er en meget dekorativ og lækker servering. Vent med at sætte det sidste bær på til, du har sat spyddet godt fast i vandmelonen, og vend spyddet så spidsen stikkes ned i vandmelonen.
- Velbekomme
Noter
Daddelkugler er helårskonfekt hos os 😀
Frugtpyddene kan også laves i halv størrelse.
Frugtpyddene kan også laves i halv størrelse.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!