Antal: 4
En sommer kålsalat 🙂 Opskriften er fundet hos "Kostakademiet"
Ingredienser
- 1/4 rødt spidskål (fintsnittet)
- 1/4 grønt spidskål (fintsnittet)
- 1/4 fennikkel (fintskåret)
- 2-250 g gulerødder (groftrevne)
- 1/4 blomkål (i små buketter)
- 1 rød peber (i tern)
- 30 g rucola (groftskåret)
- 30 g spinat / grønkål (groftskåret)
- 50 g græskarkerner (ristede)
- 1 håndfuld tørrede tranebær
- 1 håndfuld brøndkarse (spirrer eller lignende - kan undlades)
Dressing
- 3 spsk ekstra jomfruolivenolie
- 2 spsk æblecidereddike
- ½ spsk agavesirup (eller ahornssirup)
- lidt salt
Sådan gør du
- Rens og snit grøntsagerne som angivet
- Bland ovenstående grøntsager i en stor skål. Bland dressingen, og vend den i salaten
- Anret på et fad, og pynt med græskarkerner og tranebær.
- Pynt evt. yderligere med brøndkarse, spirrer, blomsterkarse eller lignende
Noter
En farverig salat med mange sunde plantestoffer og fibre 😀
God til madpakken 🙂
God til madpakken 🙂
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!