Vegansk chili goji gryde

Chili goji gryde

Vegansk chili goji gryde

Ret: Hovedret
Antal: 4 -6
Opskrift fra bogen "Optimalt immunforsvar" af Joel Fuhrman

Ingredienser

  • 800 g friske tomater i tern (eller 2 ds. hakkede tomater)
  • 1-2 Broccoli (4-500g i små buketter/stykker)
  • 2-3 løg (300g) (Hakket)
  • 6 dl majs (fra frost eller dåse)
  • 1,2 dl tørrede gojibær ((1ps fra Urtekram))
  • 2 store squash (i terninger)
  • 2-3 milde chilier (finthakket (mindre hvis de er stærke))
  • 2-3 tsk stødt chili
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 3 fed hvidløg (finthakket)
  • 300 g kogte kidneybønner (eller en dåse)
  • 300 g kogte pintobønner (eller en dåse / alternativt andre bønner eller kikærter)

Sådan gør du

  • Ingredienser til chili goji grydeIMG
  • Vask og tilbered grøntsagerne. Kom dem i en stor gryde.
    Chili goji gryde
  • Chili goji gryde
  • Chili goji gryde
  • Chili goji gryde
  • Ingredienser til chili-goji-gryde
  • Lad alle ingredienser simre under låg i 20-30 minutter bortset fra de kogte bønner eller dåsebønner. Tilsæt bønnerne og varm det igennem.
    Chili goji gryde
  • Server med en skive godt brød til
    Chili goji gryde serveret

Noter

Fuhrman bruger hverken olie eller salt i sine opskrifter - lidt spooky - men retten kan bære det.
Vi laver den, som Fuhrman anbefaler. Du vælger selvfølgelig selv, om den skal saltes 🙂
Jeg servere et godt fuldkornsbrød til retten.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Kommentér

Opskrift Vurdering




Navigate