Sveske-mandelmarmelade

Svedske-mandelmarmelade

Sveske-mandelmarmelade

Ret: Marmelade, Pålæg
Keyword: Glutenfri
Glutenfri. Opskriften er fundet hos Vestjysk højskole. Så enkelt - og så velsmagende 🙂

Ingredienser

  • 200 g svesker
  • 50 g mandler

Sådan gør du

  • Læg svesker og mandler i blød i koldt vand 6-8 t eller natten over.
  • Giv det er opkog og blend blandingen sammen. (hvis der er meget vand så hæld noget fra, inden du blender). Mandlerne må gerne give lidt crunh til marmeladen
  • Afkøl og kom på glas med tætsluttende låg. Kan holde sig i køleskab 1-2 uger men er spist inden 😉
    Svedske-mandelmarmelade
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Kommentér

Opskrift Vurdering




Navigate