Antal: 4
Glutenfri, som tilbehør til nachos, mexicanske pandekager m.m.
Ingredienser
- 2 modne avocadoer
- 100 g tomater
- 1 spsk citronsaft/citrusuniversal (eller limesaft)
- 1 fed hvidløg (presset)
- 1 knsp stødt chili
- salt
Sådan gør du
- Ingredienser svarende til 1½ x opskriften - fordi vi er vilde med guacamole og aldrig får lavet nok 🙂
- Skær tomaterne i bittesmå terninger.
- Avocadoerne moses og blandes med tomat, citrussaft, presset hvidløg og krydderier. Den smages til.
- Anvendes som tilbehør til nachos, tortillas og i det hele taget mexicansk mad.
Noter
Guacamole bliver brun ved iltning og er derfor lidt svær dels at lave i god til, og dels at gemme rester af. Jeg lykkes med at gemme rester ved at dække overfladen med citron eller limesaft.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!