Daddelkugler

Daddelkugler

Daddelkugler

Ret: Dessert, Snack
Super enkel konfekt og næsten sund 🙂 Glutenfri.

Ingredienser

  • 100 g dadler (friske eller tørrede)
  • 150 g mandler (finthakkede)
  • 1 spsk kakao
  • 1/4 tsk vaniliepulver
  • evt lidt vand
  • evt kokosmel, lakridspulver ol (til at rulle kuglerne i.)

Sådan gør du

  • Alle ingredienser blendes sammen. Hvis massen synes tør, så gør vand underværker - kom kun lidt i af gangen.
  • Rul daddelmassen til kugler, og viôla, så er de klar. Daddelkuglerne bliver mere faste, når de har været i køleskabet.
  • Kuglerne smager godt, som de er. Men de kan også rulles i kokos, lakridspulver, hakkede nødder el. lignende. Kræver måske så lidt ekstra vand. Prøv dig frem.
  • Her med lakridspulver og uden drys.
    Daddelkugler
  • Server evt. daddelkuglerne sat på frugtspyd med forskellig sommerfrugter og bær.
    Sommerfrugt
  • Spyddene kan sættes fast i et stykke vandmelon, hvilket er en meget dekorativ og lækker servering. Vent med at sætte det sidste bær på til, du har sat spyddet godt fast i vandmelonen, og vend spyddet så spidsen stikkes ned i vandmelonen.
    Sommerfrugtspyd
  • Velbekomme

Noter

Daddelkugler er helårskonfekt hos os 😀
Frugtpyddene kan også laves i halv størrelse.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Kommentér






Navigate