JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! 😀 😀 😀
Jeg er glad, og det er svært at få smilet ned igen 😀
Veganermor.dk blev valgt som Årets veganske NYE blog I Mad med medfølelses konkurrence.
Prisen blev uddelt i aftes til Mad med medfølelses vinterfest i århus, hvor 100 mennesker var tilmeldt.
Jeg deltog til festen sammen med min mand og sønner, som alle har deres anpart i, at Veganermor.dk er lykkes så godt. Det er også lidt deres pris 😉
KÆMPE TAK til alle som har stemt på mig 😀 😀 😀
Vinterfesten forløb således: Først var der middag, hvor alle festdeltagere bidrog med mad til en fælles buffet. En totalt overvældende buffet:
Efter fællesspisning var der prisuddeling, hvor der var priser i 12 kategorier: Årets veganer, Årets veganske blog, Årets veganske meningsdanner, Årets veganske virksomhed, Årets veganske udgivelse, Årets veganske dyreven, Årets veganske instagrammer, Årets veganske youtuber, Årets veganske spisested, Årets veganske produkt, Årets veganske atlet og Årets veganske nye blog 🙂
De øvrige vindere kan ses på Mad med medfølelses facebookside
Vi fik alle et flot indrammet diplom, et Mad med medfølelse-forklæde og et gavekort til Nordicvegan, som er en vegansk webbutik.
Bagefter var der tid til at få hilst på nogle af de andre veganere; søde dejlige mennesker, som også havde valgt at bruge lørdag aften i vegansk selskab. Jeg fik også snakket med årets veganske youtuber, Sofie Simone og hilst på nogle af “de store” veganske bloggere: Thomas Erex fra Kærlighed og kikærter, Nina fra Plantepusherne, Luna fra Månebarnet og Mia Sommer, som jeg alle løbende har henvist til på min blog 🙂
I eftermiddag står den på fejring af prisen 😀 Jeg har bagt yndlings blåbærmuffins og skal, når jeg har blogget, bage sortbønnebrownies efter en opskrift, som jeg har i hovedet, og hvis de bliver gode, kommer opskriften på bloggen på onsdag 😉
Opskrift på veganske blåbærmuffins:
Ingredienser
- 100 g hørfrøslim (se underst)
- 100 g kokossukker
- 2 spsk neutral sojayoughurt
- 1 banan (gerne godt moden)
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljepulver
- ½ tsk kardemomme
- 30 g tørrede tranebær
- 50 g hakket chokolade (jo mørkere, jo bedre ;))
- 50 g hakkede nødder (pekan, pistache eller valnødder)
- 150 g fuldkornsrismel (eller speltmel, som er + gluten)
- 100 g blåbær (friske eller optøede)
Sådan gør du
- Pisk hørfrøslim og kokossukker - forvent ikke, at det bliver som hvis det var æg 😉
- Tilsæt moset eller skivet banan, yoghurt og krydderier og pist til bananen næsten er pisket ud.
- Tilsæt herefter hakket chokolade, nødder og tranebær.
- Vej melet af og tilsæt bagepulver til melet. Tilsæt mel og bagepulver af et par omgange.
- Blåbær vendes forsigtigt i dejen til sidst.
- Fordel dejen i muffinsforme.
- Bag dem ved 165 grader varmluftovn (180 grader almindelig ovn) i 25-30 minutter til de er gennembagte.
Noter
Disse muffins nydes af alle i familien, både veganere og ikke-veganere 🙂
Kan fryses.
2 Comments
Skønt at se dig til festen i går, Helle. Tillykke med sejren og jeg håber det er ok jeg låner dit fine billede, som vist var det eneste der blev taget af mig i går (nok derfor du ikke kunne genkende mig, der er ikke så mange af dem 😉 ) og så håber jeg vi måske ses igen til sommerfesten og finder tid til at sludre lidt,
Hej Luna
Tak i lige måde, og tak 🙂
Du må rigtig gerne bruge billedet. Jeg tog to billeder af Jer, og har brugt det, hvor I alle ser bedst ud 😉
Ja, vi må se at få snakket sammen til næste fest. Vi er enige om herhjemme, at du ser så rar ud 🙂 og nu også på billede 😉
Kærlig hilsen Helle