
Ingredienser
- 1 lille spidskål eller 2/3 stort (hvidt eller rødt)
- 2 æbler (velsmagende ;))
- 100 g mandler
- ½ dl sesamfrø
Dressing
- 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
- ½-1 spsk ahornsirup (Kan udelades)
- 2 spsk citronsaft/citrusuniversal
- 1 spsk æblecidereddike
- lidt lidt salt og peber
Sådan gør du

- Snit kålen fint og skær æblerne i tern.


- Rist mandlerne på en tør pande og rist efterfølgende sesamfrøene under opsyn, da de ret hurtigt begynder at hoppe rundt på den varme stegepande.
- Bland alle de våde ingredienser sammen til en dressing og smag til med salt og peber.
- Bland kål, æbler, groft hakkede mandler og ristet sesam sammen i en stor skål og hæld dressingen over. Vend salaten forsigtigt så al kålen har fået dressing på sig.

- Lav evt salaten med rød spidskål.

- Velbekomme
