Vegansk bolsjebedecarpaccio

Bolsjebedecarpaccio

Vegansk bolsjebedecarpaccio

Ret: Salat, Tilbehør
Opskriften er inspireret fra bogen "Green Kitchen Rejser" af Luise Vindahl og David Frenkiel.

Ingredienser

  • 4 små rå bolsjebeder eller alm. rødbeder (skrællede)
  • 2 håndfulde rucola (skyllet og slynget)
  • 4 spsk citronsaft/citrusuniversal
  • 2 spsk koldpresset olivenolie
  • 4 spsk pinjekerner (ristede)

Sådan gør du

  • Skær bolsjebederne i så tynde skiver som muligt ved hjælp af et mandolinjern eller en skarp kniv.
  • Anret dem på et serveringsfad
  • Kom rucola ovenpå bederne. Bland citronsaft og olie, og dryp det over beder og rucola.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande ved lav varme. Drys dem over retten.
    Vegansk rødbedecarpaccio
  • Retten kan serveres straks. Den kan også tåle at stå - derved marineres rødbederne og bliver lidt blødere. Begge dele smager godt.
  • Med rødbeder
    Rødbedecarpaccio

Noter

Rødbedecarpaccio er en vegansk fortolkning af en Italiensk antipasto.
Den kan serveres som forret sammen med andre grøntsags-antipasti og godt brød.
Carpaccio er en flot anretning på en buffet.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Kommentér

Opskrift Vurdering




Navigate