Vegansk remoulade

Vegansk remoulade
Vegansk remoulade

Vegansk remoulade
Print Recipe
Glutenfri. Lav selv ingredienser som mayonnaise og pikles, eller køb det færdigt.
Vegansk remoulade
Print Recipe
Glutenfri. Lav selv ingredienser som mayonnaise og pikles, eller køb det færdigt.
Ingredienser
Ingredienser til remouladen
Ingredienser til mayonnaise/"olivenolie"smør
Pikles = syltede grøntsager
Antal personer:
Instruktioner
Pikles
  1. Start med at sylte pikles. De kan bruges samme dag og kan opbevares i køleskabet i flere uger.
  2. Tilbered grøntsagerne ved at skære dem i mindre stykker. Vælg selv hvor stor portion, du vil lave - Jeg har lavet svarende til ét Tahinglas, og af denne portion kan man lave remoulade 4 gange.
  3. Bring eddike, vand, sukker og lidt salt og peber i kog. Tilsæt grøntsagerne, og lad dem koge med i 5 minutter.
  4. Kom grøntsager og eddikelagen i et rent, skoldet glas og sæt til afkøling.
"Olivenoliesmør"
  1. Køb en vegansk mayonnaise eller lav din egen af silketofu og solsikkekerneolie:
  2. Blend silketofu, olie, macapulver og salt til en silkeagtig og luftig pure, der minder om mayonnaise.
    Vegansk mayonnaise med sillketofu
  3. Jeg laver gerne dobbelt portion og udnytter hele pakken med silketofu. Halvdelen bruger jeg til remouladen, og den anden halvdel som mayonnaise i sandwich + jeg smørrer det på brødet til det veganske stjerneskud.
Remoulade
  1. Kom mayonnaise i en skål og tilsæt citron, sennep og krydderier. Bland det sammen.
    Remoulade
  2. Hak pikles, syltet squash/løg/asie og kapers .. (jeg har også en enkelt gang kommet lidt syltet hokkaido i, bare fordi jeg havde det).
    Pikles til remoulade
  3. .. og kom det i mayonnaiseblandingen.
    Pikles til remoulade
  4. Bland det hele godt og smag til med salt og peber.
    Remoulade
  5. Opbevares i et rent glas med tætsluttende låg.
    Vegansk remoulade
Recipe Notes

Opbevares i køleskabet og kan holde op til et par uger, hvis man tager fra glasset med rene "ta-ting".
Jeg har valgt at bruge solsikkekerneolie i mayonnaisen, fordi olivenolie har en lidt bitter smag, som ikke er velkommen i vores remoulade - til andre former for tilbehør med olivenoliesmør, vælger jeg gerne en god ekstra jomfru olivenolie. Du kan finde den oprindelige opskrift på olivenoliesmør HER

Kommentér

Navigate