Vegansk aubergine-sandwich

Aubergine-sandwich med tilbehør
Aubergine-sandwich med tilbehør

Vegansk aubergine-sandwich
Print Recipe
Glutenfri. Opskriften er fra Anette Harbech Olesen, indehaver af bloggen "Mad for livet". Jeg har alle hendes E-bøger. Denne opskrift er i 3 af bøgerne. Det er en "must try". Jeg har gjort den vegansk ved udskifte laks med tynde skiver af melon.
Antal personer
2
Antal personer
2
Vegansk aubergine-sandwich
Print Recipe
Glutenfri. Opskriften er fra Anette Harbech Olesen, indehaver af bloggen "Mad for livet". Jeg har alle hendes E-bøger. Denne opskrift er i 3 af bøgerne. Det er en "must try". Jeg har gjort den vegansk ved udskifte laks med tynde skiver af melon.
Antal personer
2
Antal personer
2
Ingredienser
Aubergine-sandwich
Cashewnødde-mayonnaise
Antal personer:
Instruktioner
Aubergine-sandwich
  1. Rengør auberginen og skær den i cirka 1 cm tykke skiver på langs. Pensl med olie og drys med salt og peber.
  2. Læg aubergineskiverne i på en bageplade, foret med bagepapir og bag dem i cirka 25 minutter ved 160 grader. Du kan også grille skiverne eller stege dem på panden i ekstra jomfruolivenolie.
    Bagte aubergineskiver og saltmandler
  3. Mens auberginerne er i ovnen ( jeg lavede saltmandler samtidig). Gøres fyld og tilbehør klar.
    Fyld og tilbehør
  4. Lad aubergineskiverne køle af, smør dem med et tyndt lag mayonnaise eller pesto. Evt. cachewnødde-mayonnaise, hvis det er det, du har valgt.
Cashewnødde-mayonnaise
  1. Blend cashewnødder med hvidløg, peberfrugt, citronsaft og olie.
  2. Smag til med sirup, salt og æbleeddike.
Bygning af aubergine-sandwich
  1. Klar til at samle
    Klar til at lave sandwich
  2. Smør med mayonnaise eller pesto og læg salat og avocado på
    Salat og avocado
  3. herefter tomat,
    + tomat
  4. melon og evt. mere pesto eller mayonnaise
  5. Slut af med en skive bagt aubergine. Pynt evt. sandwichen. Velbekomme.
  6. Det er en sandwich til at spise med kniv og gaffel. Vi bruger gril-kniv.
Recipe Notes

Server eventuelt sandwichen på en tallerken med forskelligt grøntsags-frugt-bær-nødder-mandel tilbehør. Så er det en komplet frokostanretning 🙂

Kommentér

Navigate