Salat med bagte butternutsquash

Salat med bagte butternutsquash
Salat med bagte butternutsquash

Salat med bagte butternutsquash
Print Recipe
Glutenfri. Opskriften er fra bogen "Deliciously Ella" af Ella Woodward
Salat med bagte butternutsquash
Print Recipe
Glutenfri. Opskriften er fra bogen "Deliciously Ella" af Ella Woodward
Ingredienser
Dressing
Antal personer:
Instruktioner
  1. Opvarm ovnen til 200 grader (180 grader varmluft)
  2. Skræl butternutsquashen: Jeg har halveret den først og udkernet den, så har jeg skåret den i "strimler" på langs, hvorefter jeg har skrællet dem - ved ikke om andre måder er nemmere 🙂
    Butternutsquash
  3. ...og skær den i mundrette stykker. Kom squashstykkerne i en skål og bland dem med olie, krydderier, salt og peber. Kom stykkerne på en bageplade.
    Butternutsquash
  4. Bag squashen ca. 40 minutter til de er bløde at stikke i. Stil dem til afkøling
  5. Vask og slyng rucola og placer dem på et fad.
  6. Dræn, halver og udsten oliven. Drys dem over rucolaen.
  7. Lav dressingen ved at mikse ingredienserne sammen og smag den til med salt og peber. Bland dressingen med rucola og oliven.
  8. Skær herefter avocadoerne i mundrette stykker og fordel dem udover salatblandingen sammen med de afkølede bagte butternutsquash-stykker.
  9. Server med ovnristet brød. F.eks rugbrød med olivenolie eller pesto og flagesalt. Velbekomme!
    Salat med bagte butternutsquash
  10. Kan strækkes til flere ved at servere yderligere salat til.
    Salat med bagte butternutsquash og salat med grønkål
Recipe Notes

Ella skriver: "Top tip:
You can make this as a warm salad in the winter by replacing the rocket with steamed spinach"

Kommentér

Navigate