Minestrone med bladselleri og rosenkål

Minestrone med bladselleri og rosenkål
Minestrone med bladselleri og rosenkål

Minestrone med bladselleri og rosenkål
Print Recipe
Glutenfri ved brug af glutenfri pasta. Opskriften er inspireret af Meyers bog "Grøn mad"
Minestrone med bladselleri og rosenkål
Print Recipe
Glutenfri ved brug af glutenfri pasta. Opskriften er inspireret af Meyers bog "Grøn mad"
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Hjemmekogte bønner: 200g tørrede bønner, (f.eks cannellini eller hvide bønner, udblødt natten over eller kog 30-45 minutter ekstra) Kog udblødte bønner i rigeligt letsaltet vand ved svag varme en time.
  2. Minestrone med bladselleri og rosenkå
  3. Pil løg og hvidløg, og skræl gulerødderne. Hak løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri groft.
    Minestrone med bladselleri og rosenkå
  4. Steg de hakkede grøntsager i olivenolie i en gryde ved svag varme i mindst 15 minutter, gerne længere, sammen med tomatkoncentrat og chili. sørg for at grøntsagerne ikke får for høj varme, men langsomt bliver gyldne og karameliserede.
    Minestrone med bladselleri og rosenkå
  5. Tilsæt rosmarin, salvie, fennikelfrø og bouillon, og lad det simre i først 30 minutter.
    Minestrone med bladselleri og rosenkå
  6. Rens rosenkålene ved at skære lidt af stokken af og pille de yderste blade af. Skær rosenkålene i kvarter, kom rosenkål, pasta og bønner i suppen, og lad den simre i yderligere 10 minutter.
    Minestrone med bladselleri og rosenkå
  7. Smag suppen til med salt, peber og eddike.
    Minestrone med bladselleri og rosenkål
  8. Skyl persillen og hak den groft Drys den over suppen ved servering. Velbekomme
    Minestrone med bladselleri og rosenkå
Recipe Notes

Denne minestrone er en fantastisk dejligt varmende vinterspise. Godt afstemt med forskellige krydderier.

Kommentér

Navigate