Jordbærskum

Jordbærskum

Marmelade uden sukker og konserveringsmiddel. Opskriften er inspireret af Annette Harbech Olesen, "Mad for livet"

Ingredienser

  • 5-6 stk tørrede dadler
  • 300 g jordbær (frosne)

Sådan gør du

  • Skær dadlerne i mindre stykker, læg dem i en tallerken og hæld de frosne jordbær ved. Når jordbærrene tøs op, udblødes dadlerne i jordbærsaften. Blend / hurtighak de optøede jordbær og dadler, til dadlerne er helt findelte med jordbærrene, og vôila, så er der marmelade. Hæld det på glas med låg og sæt det i køleskabet.

Noter

Når marmeladen har stået på køl, bliver den mere fast. Holder ca. 1 uge i køleskab.
Skabelonen er fortrykt til 4 personer, hvilket ikke giver så meget mening i denne opskrift. Der bliver 1 glas.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!

Kommentér

Navigate