Orientalske grøntsager på grill

Veganske grillerier
Veganske grillerier

Orientalske grøntsager på grill
Print Recipe
Med inspiration fra bogen "Glæsels grillerier"
Orientalske grøntsager på grill
Print Recipe
Med inspiration fra bogen "Glæsels grillerier"
Ingredienser
Orientalsk marinade
Antal personer:
Instruktioner
  1. Kog broccoli og gulerødder i letsaltet vand i 2-3 minutter. Hæld vandet fra med det samme og skyl grøntsagerne i koldt vand.
  2. Peberfrugterne renses og skæres i strimler og blandes med broccoli og gulerødder.
  3. Bland alle ingredienserne til dressingen og kom den over grøntsagerne. Bland godt og lad dem marinere i køleskabet 1 time. Rør i den en gang i mellem.
    Grøntsager i orientalsk marinade
  4. VED GRILLEN: Stil grøntsagsbakken over den direkte varme i 6-8 min. Grøntsagerne vendes et par gange undervejs.
  5. Velbekomme
    Orientalske grøntsager
Recipe Notes

Fantastisk tilbehør f.eks. til grillede fyldte portobellosvampe

Kommentér

Navigate