Hokkaidosuppe med sesamkål

Vegansk hokkaidosuppe
Vegansk hokkaidosuppe

Hokkaidosuppe med sesamkål
Print Recipe
Glutenfri
Hokkaidosuppe med sesamkål
Print Recipe
Glutenfri
Ingredienser
Topping: Sesamkål
Antal personer:
Instruktioner
  1. Hvis hokkaidogræskaret er økologisk, kan du med fordel beholde skrællen på, da den indeholder mange gode plantestoffer.
    Hokkaidosuppe
  2. Skær græskarkødet i tern ca. 2 x 2 cm. Pil og hak løg og hvidløg.
    Hokkaidosuppe
  3. Varm olien i en gryde, tilsæt karrypasta og svits løg, hvidløg og ingefær et par minutter.
  4. Tilsæt græskar og hæld bouillon på. Lad suppen simre under låg ved svag varme i ca. 20 min. til græskarkødet er mørt.
    Hokkaidosuppe
  5. Tag gryden af varme og blend til en ensartet suppe.
    Hokkaidosuppe
  6. Sæt gryden tilbage på varmen. Tilsæt kokosmælk og varm suppen op.
  7. Smag suppen til med salt, peber og limesaft.
Topping: Sesamkål
  1. Fjern de yderste blade og stokken fra kålen og snit kålen fint. Skær æblerne i skiver.
  2. Varm olien på en pande og steg kålen et par minutter ved god varme. Tilsæt sojasauce og vend rundt. Tilsæt æbler og svits kort. Tag panden af blusset, før der tilsættes sesamfrø og peanuts.
    Sesamkål
  3. Server suppen og top med sesamkål. Sæt frisk koriander eller hakket persille og evt. ekstra peanuts på bordet til at drysse med.
    Hokkaidosuppe med sesamkå
  4. Tilbehør kan f.eks. være ovnristet rugbrød med pesto og flagesalt.
Recipe Notes

Hokkaidosuppe kan anbefales som gæstemad og julemad.
Rester kan spises flere dag i træk. Suppen kan fryses - men uden topping

Kommentér

Navigate