Socca-vafler

Socca-vafler
Socca-vafler

Socca-vafler
Print Recipe
Glutenfri. Portionen giver ca 5 hele vafler - eller til 30 små tapas 😉 Bliver lidt bedre med aqafaba, som er kogevandet fra kikærterne og bedst, når kikærterne er afkølet i vandet, men kan også laves kun med vand.
Socca-vafler
Print Recipe
Glutenfri. Portionen giver ca 5 hele vafler - eller til 30 små tapas 😉 Bliver lidt bedre med aqafaba, som er kogevandet fra kikærterne og bedst, når kikærterne er afkølet i vandet, men kan også laves kun med vand.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Dejen til socca-vafler røres sammen (klumpfri), og stilles i køleskabet i mindst en time, gerne natten over.
  2. Tag dejen ud af køleskabet og varm et hjertevaffeljern op.
  3. Bag vaflerne.
    Socca-vafler
  4. Serveres evt. som en tapas-forret
    socca-vafler
Recipe Notes

Socca-vafler tilhører det salte køkken og egner sig godt som frokost-ret, til forret, som tapas med forskelligt fyld, eller som små hapsere til en reception.
Vaflerne kan bages op til nogle dage i forvejen og skal så lige "friskes op" ved at komme en tur i ovnen inden servering.

Kommentér

Navigate