Indisk gryde med karrybananer

Indisk gryde
Indisk gryde med karrybananer og kokos

Indisk gryde med karrybananer
Print Recipe
Glutenfri
Indisk gryde med karrybananer
Print Recipe
Glutenfri
Ingredienser
Karrybananer
Antal personer:
Instruktioner
  1. Indisk gryde med karrybananer
  2. Indisk gryde
  3. Smelt kokosolie og svits presset hvidløg og krydderier heri.
  4. Tilsæt auberginer, løg og æble. Grøntsagerne simrer i 5 minutter under jævnlig omrøring.
    Indisk gryde
  5. Drys melet på og bag op med bouillonen. Tilsæt rosiner, kikærter og evt. kokosmelet (kan også gemmes til drys på den færdige ret). Læg låg på og lad simre 30-40 min., hvor der indimellem røres i gryden, så det ikke brænder på.
    Indisk gryde
  6. Tilføj hakket spinat, og lad retten simrer 5-10 min. mere.
  7. Tilføj fløde, varm igennem og smag til. Tilsæt evt. mere salt/peber.
  8. Mandlerne skæres i grove tern og ristes på en tør pande. Bruges som drys ved servering.
    Indisk gryde
Karrybananer
  1. Bananerne skæres igennem på langs og på tværs
  2. Smelt kokosolie på en pande. Karryen tilsættes og brændes af. Steg bananstykkerne et par minutter på hver side.
    Karrybananer
  3. Yoghurten tilsættes og varmes igennem.
    Karrybananer
  4. Drys gryden med ristede mandler og server f.eks med fuldkornsris, karrybananer og dampet broccoli.
    Indisk gryde med brune ris og broccoli
  5. Drys evt. med kokosmel
Recipe Notes

Selve gryden kan sagtens laves dagen før og varmes op ved servering.
Karrybananerne skal laves frisk.
Min oplevelse af karrybananerne er, at sojayoghurten skiller, og tilbehøret derfor ikke bliver så flot, men det smager dejligt. Jeg kan godt finde på næste gang, bare at skære modne bananerne i skiver og servere som topping sammen med ekstra kokosmel, som ved et ristaffel 🙂

Kommentér

Navigate