Antal: 4
Ingredienser
- 1 ds sorte el. hvide bønner (eller 300g hjemmekogte)
- 3 avocadoer (modne)
- 1 stor mango (eller 2 små - modne)
Marinade
- 1 spsk raps eller olivenolie
- 2 tsk limeskal (revet)
- 4 tsk limesaft
- 2 tsk ingefær (fintrevet)
- 2 tsk Tamari (eller kinesisk soya)
- lidt peber (friskkværnet)
Sådan gør du
- Lav først marinaden og vend de afdryppede bønner i den - Sæt i køleskab og lad dem marinere gerne 1t eller længere. Lige før serveringen halveres avocadoerne, stenen fjernes, og kødet tages ud af skallen med en ske. Kødet skæres i smalle skiver på langs. Mangoerne skæres ud i smalle både. Avocadoskiverne og mangobåde anrettes på et fad eller i portioner, og bønnerne og marinaden fordeles over.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!
2 Comments
Hej. Glæder mig til at prøve denne opskrift. Kan sorte bønner fra dåse marineres uden at være opvarmet først? /Julie
Hej Julie
Sorte bønner fra dåse kan bruges uden opvarmning. Sørg for at dræne og skylle dem først 😉
God fornøjelse med salaten 😀
Kærlig hilsen Helle