Antal: 4
Glutenfri, hvis du bruger glutenfri havregryn. Opskriften er på en lille portion. Prøv den af, så kan du jo fordoble næste gang, hvis de også er noget for dig 🙂
Ingredienser
- 125 g finvalsede havregryn
- 50 g kokossukker
- 25 g kakao
- 50 g jomfrukokosolie
- lidt stærk kaffe
- 1 lille tsk romessens
- 1 lille tsk mandelessens
- kokosmel (til at trille kuglerne i)
Sådan gør du
- Bland alle tørre ingredienser
- Kom jomfrukokosolien i. Kom essens og en skvat kaffe i. og ælt det hele sammen med hænderne.
- Juster i smag med essens og kaffe. Juster i konsistens med mere kaffe eller havregryn.
- Når du er tilfreds, triller du havregrynskugler og vender dem i kokosmel.
Noter
Hvis massen synes for tør, kan der kommes mere kaffe i. Det kan være en fordel at bruge varm kaffe, som smelter kokosolien lidt og dermed gør massen mere fugtig og nemmere at ælte og trille.
Opbevares i køleskab. Holdbarhed i flere uger, men det er ikke realistisk 😉 Kan fryses.
Opbevares i køleskab. Holdbarhed i flere uger, men det er ikke realistisk 😉 Kan fryses.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!
2 Comments
Super gode 😍
Hej Kira
Tak for din positive tilbagemelding 🙂
Havregrynskuglerne er favoritkonfekt i vores familie.
Kærlig hilsen Helle