Antal: 4
Opskriften er inspireret fra bogen "Green Kitchen Rejser" af Luise Vindahl og David Frenkiel.
Ingredienser
- 4 små rå bolsjebeder eller alm. rødbeder (skrællede)
- 2 håndfulde rucola (skyllet og slynget)
- 4 spsk citronsaft/citrusuniversal
- 2 spsk koldpresset olivenolie
- 4 spsk pinjekerner (ristede)
Sådan gør du
- Skær bolsjebederne i så tynde skiver som muligt ved hjælp af et mandolinjern eller en skarp kniv.
- Anret dem på et serveringsfad
- Kom rucola ovenpå bederne. Bland citronsaft og olie, og dryp det over beder og rucola.
- Rist pinjekernerne på en tør pande ved lav varme. Drys dem over retten.
- Retten kan serveres straks. Den kan også tåle at stå - derved marineres rødbederne og bliver lidt blødere. Begge dele smager godt.
- Med rødbeder
Noter
Rødbedecarpaccio er en vegansk fortolkning af en Italiensk antipasto.
Den kan serveres som forret sammen med andre grøntsags-antipasti og godt brød.
Carpaccio er en flot anretning på en buffet.
Den kan serveres som forret sammen med andre grøntsags-antipasti og godt brød.
Carpaccio er en flot anretning på en buffet.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!