Jule e-bog

REKLAME: I dagens indlæg vil jeg gøre opmærksom på Kirsten Skaarups nye jule e-bog, “Grøn mad til jul & nytår”. En skøn, smuk, inspirerende e-bog med masser af lækre opskrifter. Jeg har selv lyst til at lave alle retterne. I e-bogen finder du ideer til forretter, hovedretter, salater, tilbehør, frokost og desserter. Bogen er på hele 139 sider og med masser af indhold bundet sammen med Kirstens formidable evne til at formulere sig.

Jule e-bog
Grøn mad til jul og nytår, e-bog af Kirsten Skaarup

E-bogen koster kr. 99,00 (psst! Lige nu til ½ pris). E-bogen kan købes og downloades her: shop.madforlivet.com.

Jeg var så heldig at møde Kirsten på “Plant Food Festival” i København i starten af november – og måtte lige hen og give hende et knus og takke for al den inspiration, jeg henter hos hende og den fantastiske indsats, hun lægger i at sprede grøn inspiration. Jeg er stor beundrer af Kirstens retoriske evner, kreativitet og produktivitet. Jeg har i forvejen flere af hendes bøger, og jeg ville helt sikkert også have købt hendes nye jule e-bog.

Kirsten har sendt sin jule e-bog, Grøn mad til jul & nytår, til mig. Den er SÅ appetitlig – total drømmebog. Jeg kan kun varmt anbefale den. Min reklame for e-bogen kommer lige fra hjerte 😀

Kirsten Skaarup og mig - Plant Food Festival 23
Kirsten Skaarup og mig – Plant Food Festival 23

I baggrunden af billedet ses Anne fra SHAPE Your Future Life, som også varmt kan anbefales at tjekke ud 😀  I det hele taget en spændende og inspirerende Plant Food Festival.

Veganermors Veganske Tærter
Få min e-bog!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få Veganermors Veganske Tærter

Invalid email address
Der kan gå lidt tid, før du får mails (bekræftelse + download link). 
Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. 
E-bogen – Grøn mad til jul & nytår:

Kirsten Skaarup skriver i sin indledning:
“Julen er hjerternes fest. Julen er glæde og forventning. Julen er julelys og hyggelige sammenkomster. Julen er masser af lækker mad, gløgg og konfekt.
Men juletiden kan også være hektisk og stressende. For hver eneste familie har deres egne ideer om, hvordan den perfekte jul skal se ud. Og dem skal vi helst ikke pille ved. Ingen anden højtid i Danmark er omgivet af så mange traditioner som julen.
Netop i disse år ændrer vores madvaner sig dog, og også julens faste traditioner er under forvandling. Vi skal spise meget mere plantebaseret, og det kan være en udfordring, hvis man altid har spist traditionelt…. Men netop juleaften bør maden ikke udgøre et problem, og det kan man undgå ved at servere (eller selv medbringe) noget, der ligner det, resten af selskabet spiser.” – Kirsten Skaarup

I Kirsten Skaarups jule e-bog kan du finde masser af skønne ideer til plantebaseret julemad, der ligner. Kirsten er gavmild med gode råd til, hvordan man lykkes med at lave plantesild, hvordan ting kan forberedes i forvejen og lignende.

Indholdsfortegnelse:
7. Vi glæder os i denne tid …
8. Om opskrifterne
9. Forretter
43. Hovedretter
91. Tilbehør
113. Julefrokosten
127. Desserter

Appetizer billeder fra Kirstens jule e-bog:
Jule e-bog
Hasselback græskar
Jule e-bog
Mock duck med julesalat og brunede kartofler
Jule e-bog
Leve(r)postej den ultimative

Med kun en måned til juleaften er det vist bare at komme i gang – få fat i bogen – og få afprøvet et stort udvalg af Kirstens skønne jule- og nytårs retter. Det er i hvert fald min plan, og jeg glæder mig meget til at overraske og glæde børnene og andre gæster med Kirstens lækre julemad.

Hjerternes jul
Hjerternes jul

Kommentér

Navigate