
Antal: 4
Glutenfri. Du kan eventuelt vælge andre ingredienser til salaten - efter lyst og køleskab
Ingredienser
- 200 g grønkål (fintsnittet)
- 200 g rødkål (fintsnittet)
- 200 g gulerødder (groftrevet)
- 1 æble (i små tern)
- 10 tørrede abrikoser (i små tern)
- 30-60 g pinjekerner (ristede eller andre nødder grofthakkede)
Dressing
- 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
- 2 spsk citronsaft/citrusuniversal
- 2 spsk vand
- 1 spsk æblecidereddike
- 1 spsk agavesirup/ahornsirup (eller anden sirup)
- lidt salt
Sådan gør du

- Bland alle ingredienser i en stor skål




- Lav dressingen, kom den på salaten og bland det hele godt.

- Server til frokost, til varm ret eller til en suppe.

Noter
Rester holder flere dage i køleskabet og er fremragende i madpakken 🙂
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!