Ny bog: Veganermors Veganske Tærter

I dag udkommer min E-bog om veganske tærter. Bogen er er lavet som en gave til bloggens subscribers. Derfor

Værsgo:
Veganermors veganske tærter

Forside e-bog
Veganermors Veganske Tærter

For snart to år siden havde ældste søn, Ludvig, pludselig et halvt år udenfor uddannelsessystemet og boede hjemme. Han tilbød sin hjælp til at lave en E-bog med tærter, som han vidste, jeg gerne ville. 🙂 “Ja, lad os gøre det!”. “Desværre” blev han i samme periode bedt om at skrive et par nørdede kapitler til en undervisningsbog. Det tog hans tid. Tiden til e-bogen måtte herefter findes i ferier, weekends og ved højtider. Men nu er den her!

“Men Veganermor, kan det passe, at bogen er gratis? Du kan da sikkert sagtens sælge den!”

Veganermors Veganske Tærter
Få min e-bog!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få Veganermors Veganske Tærter

Invalid email address
Der kan gå lidt tid, før du får mails (bekræftelse + download link). 
Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. 

Jeg har fra starten tænkt på bogen som en gave til bloggens subscribers og andre interesserede, og den tanke har jeg det godt med. Mit mål har været at samle en god håndfuld tærteopskrifter i en lille e-bog. Mens vi har arbejdet på bogen, har projektet imidlertid udviklet sig, og er blevet til en bog på 60 sider. Med opskrifter på 9 tærter, 8 salater og praktiske anvisninger. Jeg har det super godt med, at bogen stadig er en gave til mine subscribers. Uden jer ville det ikke være nær så sjovt at blogge. Med bogen vil jeg gerne sige tak. Bogen må gerne deles med venner og familie. Jeg ønsker kun, at den får lov til at leve, blive brugt og sprede tærteglæde – jo mere jo bedre.

Sådan får du fat på tærtebogen:

Hvis ikke, du i forvejen er sat op til at få nyhedsbrev fra mig, når jeg deler opskrifter, er det eneste du skal gøre at subscribe. Det vil sige skrive dig op til, at modtage en mail, når der er nyt på bloggen.
Når du skriver dig op til nyhedsmails fra mig, bliver du ikke bombarderet med mails, men kan forvente at jeg 2-6 gange per måned, sender dig en mail til orientering om, at jeg har lavet et nyt indlæg. Du kan nemt afmelde nyhedsbrevet igen via et link helt underst i mailen.

6 Comments

 1. Britt Westergaard Reply

  Jeg vil glæde mig til at nyde dine opskrifter

  • Helle Reply

   Hej Britt
   Jeg håber så meget at tærtebogen bringer glæde og nydelse, hvor den når frem 🙂
   Hilsen Helle

 2. Jeg er glad abonnent på dit nyhedsbrev, men jeg har mistet din bog om tærter, inden jeg fik prøvet alle opskrifter, så jeg vil bede om, at du sender den til mig igen 🙏🏻. Kærlig hilsen Dorte.

  • Hej Dorte

   Dejligt du følger min side.
   At tærtebogen er væk, kan vi jo ikke ha 🙂
   Jeg sender lige linket pr mail til dig.

   God Pinse fra
   Helle

 3. Marianne Mitchell Reply

  Jeg har lige meldt mig som subscriber hos dig, men hvordan får jeg din veganske tærtebog?
  Mvh Marianne

  • Hej Marianne
   Velkommen som subscriber til Veganermor.
   Jeg har sendt linket til tærtebogen til dig pr mail – det var lige den nemmeste løsning.
   Håber du bliver glad for den.
   Kærlig hilsen
   Helle 🙂

Kommentér

Navigate