Antal: 4
Tilbehør til postej og paté m.m.
Ingredienser
- 4 rødbeder
- 1 spsk rapsolie
- 1 spsk citronsaft/citrusuniversal
- 1 spsk æblecidereddike
- lidt salt
Sådan gør du
- Skrub rødbederne og bag dem med skræl ved 200 grader i 45-60 minutter. Til de er møre.
- Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle lidt af.
- Pil skrællen af rødbederne.
- Skær dem i stave eller skiver efter kokkens humør
- Bland dressingen, kom den ved rødbederne og bland godt.
- Opbevares i lukket glas i køleskab
Noter
Her udnyttes rødbedens egen sødme, og der er ikke tilføjet sukker/sirup
Holbarhed - formentlig en uges tid? 🙂
Holbarhed - formentlig en uges tid? 🙂
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!
2 Comments
Hvordan tester du om de er møre nok til at tage dem ud af ovnen?
Hej Kasper
Jeg tester, om rødbederne er møre ved at stikke i dem med spidsen af en urtekniv eller en gaffel. De skal føles bagte, dvs kniven skal nemt kunne stikkes ind i rødbeden – selvfølgelig efter, hvor meget “bid”, man bryder sig om, der er i rødbeden, når man spiser den 😀