Antal: 4
Ingredienser
- 300 g hjemmekogte kikærter eller 1 dåse (eller Ingrid ærter)
- 3 spsk tahin
- 2 fed pressede hvidløg
- 3-4 spsk citronsaft/citrusuniversal
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 spsk Tamari (sojasauce - kan undlades)
- ca. 1 dl kogt vand (evt. kogevandet fra kikærterne/Ingrid ærterne eller vandet fra dåsen.)
- salt, peber, evt lidt støt chili (smag til med disse krydderier)
- olivenolie, paprika, oliven, basilikum (til pynt)
Sådan gør du
- Alle ingredienser blendes grundigt i en foodprocessor og smages til. Hvis den skal laves med stavblender er det en god ide at hurtighakke kikærterne først. Så går det nemmere at blende.
- Kan evt. anrettes på et fad, dryppes med olivenolie, drysses med paprika og pyntes med oliven og friske basilikumblade
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!